<--! code By --> <--! code By --> ليدوما(lidoma) - جذاب ترين جاده هاي ايران
معرفی وبلاگ
لیدوما یک محوطهٔ باستانی است که در شهرستان ممسنی در استان فارس قرار دارد. لیدوما همچنین نام یکی از شهرهایی است که در نوشته‌های هخامنشی از آن نام برده شده‌است و در راه شاهی بین تخت جمشید و شوش قرار داشته است.
دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1828093
تعداد نوشته ها : 1535
تعداد نظرات : 13
Rss
طراح قالب
GraphistThem274

جنگل حرا : در فاصله ي 120Km چابهار جنگلي وجود دارد كه به جنگل حرا معروف است. در هنگام مد دريا تاج اين درختان از آب بيرون مي ماند طوريكه با قايق مي توان در اين جنگل به تفريح پرداخت. خارج از فوايد بسيار دارويي اين جنگل، پرندگان بسياري نظير فلامينگو، عقاب، مرغ ماهي خوار و ... در روي اين درختان لانه دارند كه بسيار زيباست.

سه شنبه 22 9 1390 1:32 صبح

درخت انجير معابد : درختي كه قطر آن به چند ده متر! مي رسد.داراي تاجي در بالاي خود و ميوه اي به شكل انجير مي دهد.اين درخت چشم هر گردشگري را به خود خيره مي كند.

سه شنبه 22 9 1390 1:30 صبح

كوههاي مينياتوري (مريخي): در فاصله حدود 35Km از ابتداي جاده شروع مي شوند و كيلومترها امتداد دارندكه از نظر زيبايي فوق العاده منحصر به فرد هستند

سه شنبه 22 9 1390 1:29 صبح

الاب ليپار : در فاصله 15 كيلومتري چابهار و در اين جاده ساحلي تپه هايي وجود دارند كه موقعيت مكاني آنها باعث مي شود آب هاي سرگردان حاصل از بارندگي به دريا نريزد و سبب تشكيل تالابي با وسعت حدود 14Km مي شود.نامش تالاب ليپار است كه بسيار سرسبز و زيباست.

سه شنبه 22 9 1390 1:29 صبح

سواحل صخره اي : در ابتداي جاده ساحلي چابهار - بريس - پسابندر شاهد صخره هايي هستيد كه بر اثر فرسايش آبي سوراخ هايي از عمق دريا در آنها ايجاد شده است و هنگامي كه موج به سمت آنها حركت مي كند آب با شدت از آنها به طرف آسمان فوران مي كند.به اين پديده موج افشان مي گويند.ارتفاع موج افشان در فصل بادهاي موسمي چابهار به 20متر مي رسد.

سه شنبه 22 9 1390 1:29 صبح
جاده كرج - چالوس در هر فصل به رنگي درمي‌آيد و گاه تضاد رنگ‌ها همزمان با هم منظره‌هاي باشكوه، منحصر به فرد و چشم نوازي پديد مي‌آورد. سال 1312 جاده كرج - چالوس مورد بهره برداري قرار گرفت تا مسير تهران به ساحل درياچه خزر هموار و كوتاه شود.از اين زمان به بعد بود كه انواع رستوران‌ها و واحدهاي اقامتي و پذيرايي در كنار اين جاده شكل گرفت و ساخت سد امير كبير كرج در سال 1340 نيز به
سه شنبه 22 9 1390 1:22 صبح

آبگرم اسك
اين آبگرم در 13 كيلومتري پلور در جاده هراز و عمق دره رودخانه آن قرار دارد. آبگرم، غار "اسك" و برفچال فصلي از زيباترين مناطق طبيعي اين منطقه است. دره هراز آب اسك داراي پديده ديگري به نام كافركولي است كه يكي از نادرترين پديده‌هاي كوهستاني در جهان است. براي رسيدن به اين منطقه كه از مراتع وسيعي مي‌گذرد، نياز به پياده‌روي نيست و مي‌توان با خودرو تا كنار آبگرم رفت.

سه شنبه 22 9 1390 1:20 صبح

آبگرم بايجان
آبگرم "بايجان" در 11 كيلومتري شمال بخش "گزنك" در جاده هراز است. اين آبگرم از متعدد آبگرمهاي البرز مركزي است كه سالانه ميزبان بسياري از طبيعت‌گردان ايراني و خارجي است. براي رسيدن به آبگرم بايجان برخلاف ديگر جاذبه‌هاي اين منطقه نياز به پياده‌روي نيست و با خودروي شخصي مي‌توان تا حاشيه آبگرم رفت.

سه شنبه 22 9 1390 1:18 صبح

استله سر
دره استله سر كه رودخانه آن موسوم به تلخ رود است در شرق دماوند و منتهي‌اليه دره يخار قرار دارد. دره استله با آبي گل‌آلود، حاصل از ذوب يخچال يخار دماوند،دره‌اي با شيبهاي تند و مراتع وسيع است. چشمه آب معدني "استله"،‌ قله "منار"، دره "يخار" و جبهه شرقي قله دماوند از مهمترين نقاط ديدني دره تلخ رود است.

سه شنبه 22 9 1390 1:17 صبح
منظريه"دره منظريه" يكي ديگر از مناطق ييلاقي منطقه پلور در جاده هراز است. اين دره منطقه‌اي مسطح و هموار است كه بيشتر طبيعت‌گردان براي رسيدن به دشت لار و غار گل زرد از آن استفاده مي‌كنند. دره منظريه تا دامنه‌هاي جنوبي تيزكوه و دشت "امام پهنك" پيش مي‌رود. درياچه منظريه، قله دماوند، غار گل زرد و آبشار گل زرد از مهمترين نقاط ديدني اين منطقه است كه داراي پوشش گياهي متنوع و درخت
سه شنبه 22 9 1390 1:17 صبح
X